BricsCAD V24'ün Yenilikleri

BricsCAD V24'te Neler Yeni?

MechSoft Bilgi ve İletişim Tek. Tic. A.Ş., Nesli Han Diken

BricsCAD V24'ün Yenilikleri

BricsCAD V24'te Neler Yeni?

28 Şubat 2024 , Blog Yazılarımız

BricsCAD V24, kullanıcıların deneyimini daha kolay, hızlı ve sezgisel hale getiren çeşitli yeniliklerle dolu! İşte size sunulan yeniliklerin özeti:

  • Zaman ve karmaşıklıkla mücadelede yardımcı olacak yenilikçi, yapay zeka destekli araçlar ve özellikler.

  • Sizi BricsCAD'e hızlı ve sorunsuz bir şekilde alıştıracak profesyonel, tanıdık ve son derece uyumlu CAD yazılımı.

  • Kullanıcıların ihtiyaç duyduğu basit ve erişilebilir araç setleri ile modernleştirilmiş bir kullanıcı deneyimi ve arayüz.

BricsCAD Lite ve BricsCAD Pro

BricsCAD V24, BricsCAD Lite ve BricsCAD Pro'nun 2D tasarım ve çizim iş akışlarınızı kolaylaştıran ve 2D'den 3D'ye geçişi daha da basitleştiren bir dizi yenilik ve geliştirmeyi sunuyor. İşte bu sürümün getirdiği önemli yenilikler:

Geliştirilmiş Modern Kullanıcı Deneyimi

BricsCAD V24, öğrenmesi ve kullanması kolay, modern bir kullanıcı deneyimi sunar. Ribbon arayüzü yapay zeka rehberliğinde, kullanıcı verileri ve kullanıcılardan gelen geri bildirimler doğrultusunda güncellendi.

Yeni Hızlı Hesap Makinesi

Yeni hızlı hesap makinesi özelliği, BricsCAD içinde hızlı ve doğru matematiksel hesaplamalar yapmanıza olanak tanıyor, böylece iş akışınızı hızlandırıyor.

Geliştirilmiş Quad(Yapay Zeka) Motoru

Quad motoru, gerekli komutlara bir tıklamayla erişmenizi sağlayarak kullanımı daha pratik hale getiriyor. Quad motoru, yapay zeka bağlamına duyarlı olduğundan, üzerine geldiğiniz varlıklara bağlı olarak ilgili komutları gösteriyor.

Geliştirilmiş Blok Geometrisi

BricsCAD V24'teki BLOCKIFY komutu, çizimdeki diğer benzer geometriyle geometriyi eşleştirebilir, bu da tekrarlayan geometriyi çizimlerinizde tespit etmeyi kolaylaştırır.

Geliştirilmiş Çizim Seti Yöneticisi (Sheet Set Manager)

BricsCAD V24'te Çizim Seti Yöneticisi (Sheet Set Manager) yeniden tasarlanarak daha kullanıcı dostu bir arayüz sunuyor ve DST dosyalarına yeni çoklu kullanıcı erişimi sağlıyor.

Standart Raster Dosya Türü Çıktısı

BricsCAD V24 artık standart raster dosya türlerini tam kontrolle boyut ve DPI ile çıkararak tasarımlarınızı başkalarıyla paylaşmayı kolaylaştırır.

MechSoft Blog - BricsCAD V24'ün Yenilikleri

Kapsamlı İnşaat ve Araştırma Araçları Paketi

BricsCAD V24, mühendislerin ve müteahhitlerin BIM'in sunduğu avantajlara kolayca erişmelerini sağlayan eksiksiz bir arazi araçları setini sunuyor. Artık inşaat arazi araçları setiyle tasarımlarınıza arazi verilerini entegre etmek daha da kolaylaştı. Bu set, nokta bulutları(Point Cloud), TIN yüzeyleri ve konturlar için çeşitli araçlar içerir ve GIS(Coğrafi Bilgi Sistemleri) iş akışınızı daha verimli hale getirir.

BricsCAD BIM

BricsCAD BIM V24, mühendislerin ve müteahhitlerin karmaşıklık olmadan BIM'in avantajlarına erişmelerini sağlamak için geliştirilmiş bir dizi yeni özellikle donatıldı. 2D'den 3D BIM'e geçişi kolaylaştıran işbirliği için 2D'den 3D veri alışverişi ve BIM Tarama gibi özellikler sunar. Bu da, profesyonellerin 2D'den 3D BIM tasarımı ve çizim iş akışlarında sorunsuz bir şekilde geçiş yapmalarını sağlar.

BricsCAD BIM ayrıca ekibinizle daha verimli bir şekilde çalışmanıza yardımcı olan işbirliği araçları sunar. Tüm BIM formatları (Revit dahil) ile IFC sınıflandırması ve veri alışverişi için daha iyi araçlar eklenmiştir.

Not: BricsCAD’den, Revit modelinde dışa aktarma sadece görselleştirme içindir ve Revit yazılımı içinde düzenleme amacıyla değildir.

Nokta Bulutu Yöneticisi: BricsCAD BIM'in Yeni Özelliği

Nokta Bulutu Yöneticisi(Point Cloud Manager), BricsCAD BIM'de nokta bulutlarını yönetmeyi kolaylaştıran yeni bir özelliktir. Kullanıcılar artık nokta bulutu verilerini doğrudan BricsCAD'de sınıflandırabilir, hangi veri sınıfını görmek istediğinize karar verebilir, ihtiyacınız olan alanlara odaklanabilirsiniz.

BricsCAD Mechanical

BricsCAD Mechanical V24, mekanik tasarım iş akışlarınızı kolaylaştıran yeni 2D ve mekanik tasarım ve çizim yetenekleri sunar. Bu sürüm, tasarımlarınızı içe ve dışa aktarmayı kolaylaştırarak diğer mekanik tasarım yazılımlarıyla sorunsuz uyumluluk sağlar. Montaj süreci yetenekleri karmaşık montajlar tasarlamayı kolaylaştırır ve montaj denetim aracı montajlarınızı doğrulamanıza yardımcı olur.

Parça ve Bileşen Tasarımı - BricsCAD Mekanik

BricsCAD Mechanical V24, tasarım niyetinizi daha etkili bir şekilde aktarmanıza yardımcı olacak patlamış görünümler oluşturma yeteneği sunuyor. Diğer mekanik tasarım yazılımları ile uyumluluk, 3D model içe ve dışa aktarma yetenekleri gibi özellikler de bu sürümde bulunmaktadır. Ayrıca, tek bir platformda bileşen çizimi, genel düzen çizimi ve montaj kılavuzu için grafikler oluşturabilirsiniz.

BricsCAD V24'ün sunduğu bu yenilikler ve geliştirmeler, inşaat ve mekanik tasarım alanlarında çalışan profesyonellerin iş akışlarını önemli ölçüde iyileştiriyor. Yenilikçi arazi araçları seti ve BricsCAD BIM'in geliştirilmiş yetenekleri, karmaşık projelerde daha verimli bir şekilde çalışmayı sağlarken, BricsCAD Mechanical V24 ise mekanik tasarımın yeni boyutunu ortaya koyuyor. Bu güncellemeler, kullanıcıların daha hızlı, daha doğru ve daha verimli bir şekilde tasarım yapmalarına olanak tanıyarak, işlerini daha da ileriye taşımalarına yardımcı olacaktır.

İletişim Formu